Ga direct naar de inhoud Ga direct naar het hoofdmenu Ga direct naar het zoekveld
 
EMMD 2017 woensdag 11 – vrijdag 13 oktober 2017

10e editie European Meeting on Molecular Diagnostics

Meld u nu aan voor de 10e editie van de European Meeting on Molecular Diagnostics. Deze vind plaats van woensdag 11 – vrijdag 13 oktober 2017 in Grand Hotel Huis ter Duin in Noorwijjk aan Zee.

De Meeting beslaat het volledige spectrum van Human Molecular Diagnostics met een sterke nadruk op nieuwe technologische ontwikkelingen en innovatieve toepassingen bij de diagnose, monitoring en screening van menselijke ziekten op het gebied van klinische microbiologie, virologie, pathologie, oncologie, hematologie, klinische chemie, klinische genetica en farmacogenetica.

Presentaties bestaan uit invited lectures door internationaal bekende experts in combinatie met presentaties van geselecteerde abstracts. Poster sessies en zakelijke exposanten zullen tevens onderdeel van de vergadering zijn. Daarnaast worden er een aantal zakelijke bijeenkomsten van deelnemende organisaties en exposanten georganiseerd in samenwerking met de EMMD 2017. Klik op de volgende link voor meer informatie of om te registreren: http://www.molecularmeeting.com/content/Participation/ 

Wij kijken er naar uit u te mogen verwelkomen tijdens de EMMD 2017 !

Secretariaat EMMD 2017
Wens Travel
t. +31 (0)35 54 29 333
E-mailInfo@molecularmeeting.com
www.molecularmeeting.com