Ga direct naar de inhoud Ga direct naar het hoofdmenu Ga direct naar het zoekveld
 

Congres Jeugd in Onderzoek

Dé ontmoetingsplek voor iedereen betrokken bij de jeugdsector
maandag 13 maart 2017

Het programma van congres Jeugd in Onderzoek is bekend! Twee internationale keynotes, ruim 40 deelsessies in 3 rondes en volop gelegenheid om te netwerken. Meld u snel aan en kies de deelsessies van uw voorkeur. Het thema van het congres in 2017 is ‘Werken met het beste bewijs’. Wij heten u van harte welkom!

Internationale keynotes

Twee inspirerende internationale keynotes spreken tijdens het ochtendprogramma van het congres:

  • Michael Little, Co-Director at The Dartington Social Research Unit, Londen rond het thema ‘Werken met het beste bewijs’;
  • Louis Cauffman, klinisch psycholoog en bedrijfseconoom, over oplossingsgericht werken.

Ruim 40 deelsessies, posterstraat en innovatieplein

Na de lunch kunt u in 3 rondes kiezen uit meer dan 40 deelsessies in de vorm van netwerktafels, interactieve workshops en lezingen. Voor de deelsessies dient u zich vooraf in te schrijven. Gedurende de ontvangst, wisselpauzes en de ruime lunchpauze heeft u de mogelijkheid om te netwerken en de posterstraat en het innovatieplein te bezoeken.

Dé ontmoetingsplek voor iedereen betrokken bij de jeugdsector

Het doel van het congres is uitwisseling van duurzame kennisontwikkeling en het gebruik van kennis door professionals, gemeenten en instellingen stimuleren, zodat ouders en jeugd daarvan profiteren. Meerwaarde is vooral interactie, netwerken en verbinden tussen praktijk, beleid en onderzoek in de hele brede jeugdsector: JGZ, Jeugdhulp, Jeugd-ggz, preventie, justitie, gemeente, sociaal werk, zorg, onderwijs en opleidingen.

Meer informatie en aanmelden

Maandag 13 maart 2017 | 1931 – Congrescentrum Brabanthallen Den Bosch
meer informatie en aanmelden: www.jeugdinonderzoek.nl
Accreditatie is aangevraagd voor diverse beroepsgroepen