Ga direct naar de inhoud Ga direct naar het hoofdmenu Ga direct naar het zoekveld
 
Maak de volgende stap in uw carrière

Informatiebijeenkomst over Master Public Health

Op maandagmiddag 23 mei 2016 organiseert de NSPOH in Utrecht een informatiebijeenkomst over de tweejarige opleiding Master Public Health. Van 16.00 tot 17.30 uur krijgen geïnteresseerden praktische en inhoudelijke informatie. De Master Public Health is een post-initiële deeltijdopleiding op wetenschappelijk niveau. Belangstellenden melden zich aan via Nicole Selier, e-mail E-mailn.selier@nspoh.nl, telefoon: 030-8100576.

De leergang start op 7 september 2016. Voor informatie klik op www.nspoh.nl/mph

Welkom zijn ambitieuze professionals die een volgende stap willen maken om hun impact in de publieke gezondheid te vergroten. Bijvoorbeeld (aankomend) leidinggevenden, beleidsadviseurs, projectleiders, afdelingsmanagers en onderzoekers die inhoudelijke en strategische kwaliteiten willen ontwikkelen om met effect te opereren in het professionele, beleidsmatige en politieke krachtenveld van de volksgezondheid. Zij zijn werkzaam bij een GGD, gemeente, universiteit, ministerie, (koepel van) zorgverzekeraar(s), zorginstelling of een ander soort instituut dat zich bezighoudt met volksgezondheid en beleid.

De Master Public Health is Europees geaccrediteerd door APHEA en heeft drie programma-adviseurs die de (wetenschappelijke) kwaliteit van de opleiding borgen en bijdragen aan de ontwikkeling en samenhang van de opleidingsonderdelen: prof.dr.ir. Lex Burdorf, Erasmus MC, prof. Dr. Henk Garretsen, Tilburg University en prof.dr. Niek Klazinga, AMC-UvA.

Het docententeam bestaat uit mensen die hun sporen in de publieke gezondheid ruimschoots hebben verdiend en die als geen ander weten hoe je beleid, onderzoek en praktijk verbindt, zoals prof.dr. Karien Stronks AMC-UvA, prof.dr. Niek Klazinga AMC-UvA, prof.dr. Eddy Houwaart MUMC, prof.dr Silvia Evers, Maastricht University, prof.dr. Klasien Horstman, Maastricht University, dr. Nancy Hoeymans, RIVM, prof.dr.ir. Lex Burdorf, Erasmus MC en prof.dr. Henk Garretsen, Tilburg University.